Qualidade Pós-Colheita da Cebola Roxa Produzida no Sertão Paraibano

Authors

  • Jose Ricardo Tavares de Albuquerque Universidade Federal de Campina Grande
  • Franciscleudo Bezerra da Costa
  • Emmanuel Moreira Pereira
  • Thayse Cavalcante da Rocha
  • Hamurábi Anízio Lins

DOI:

https://doi.org/10.18378/rvads.v8i4.2346

Abstract

Downloads

Download data is not yet available.

Author Biographies

Jose Ricardo Tavares de Albuquerque, Universidade Federal de Campina Grande

Franciscleudo Bezerra da Costa

Emmanuel Moreira Pereira

Thayse Cavalcante da Rocha

Hamurábi Anízio Lins

Published

04-11-2013

How to Cite

ALBUQUERQUE, J. R. T. de; COSTA, F. B. da; PEREIRA, E. M.; ROCHA, T. C. da; LINS, H. A. Qualidade Pós-Colheita da Cebola Roxa Produzida no Sertão Paraibano. Revista Verde de Agroecologia e Desenvolvimento Sustentável, [S. l.], v. 8, n. 4, p. 17–21, 2013. DOI: 10.18378/rvads.v8i4.2346. Disponível em: https://www.gvaa.com.br/revista/index.php/RVADS/article/view/2346. Acesso em: 25 apr. 2024.

Issue

Section

ARTICLES

Most read articles by the same author(s)

1 2 3 4 > >>